Onze missie

VastgoedNeutraal is een lean and mean adviespartij gespecialiseerd in energiemonitoring en energiemanagement en opgericht door Sebastiaan Andringa. VastgoedNeutraal geeft op maat inzicht en advies aan vastgoedeigenaren om vervolgens concrete verduurzamingsmaatregelen te begeleiden. Met als doel energie te besparen, uitstoot van CO2 te reduceren, waarde toe te voegen en bij te dragen aan het behalen van de klimaatdoelstellingen.

Aanpak
Verduurzaming is voor VastgoedNeutraal een lange termijn proces dat gezamenlijk wordt opgepakt met eigenaren, huurders en andere stakeholders. Het proces begint met inzicht verkrijgen in de huidige situatie. Om te kunnen besparen op energie en de uitstoot van gebouwen te reduceren is dit van wezenlijk belang. Vervolgens kan door middel van maatwerk de juiste strategie en aanpak worden bepaald.

 

Team

Martin Dorrepaal
Gedreven projectmanager met passie om gebruikers te helpen energie te besparen. Heeft al jaren ervaring als energiecoach en als projectmanager. Is erkend Energie Prestatie adviseur. Martin is een belangrijke schakel binnen VastgoedNeutraal richting onze opdrachtgevers, partners en leveranciers.

Sjors de Bie
Onze duurzame energie-expert, is zeer gepassioneerd over het verduurzamen van vastgoed. Met zijn ruime ervaring en kennis van de (zakelijke) energiebranche, helpt hij vastgoedeigenaren en -ondernemers op een slimme manier energie te besparen en de uitstoot van CO2 te verminderen. Sjors is de perfecte match voor VastgoedNeutraal met zijn enthousiasme en zijn vermogen om anderen te inspireren te motiveren.

Sebastiaan Andringa
Bevlogen BREEAM-expert met vele jaren ervaring in de vastgoedsector. Bekwaam in onder andere duurzaamheid, Property – en Asset Management van verschillende type vastgoed. Hij is afgestudeerd aan de Amsterdam School of Real Estate en de Dutch Green Building Council. Sebastiaan is VastgoedNeutraal gestart vanuit een intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de energietransitie.